logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Zakelijk

Ben jij verantwoordelijk voor het bestellen van de zakelijke boodschappen? Dan hebben wij misschien een goed oplossing voor je. De afgelopen jaren moesten bedrijven alle losse bonnetjes bewaren als ze inkopen deden bij supermarkten. Hoe makkelijk is het als deze bonnetjes er niet meer zijn? Als je niet meer voor elke levering afzonderlijk hoeft te betalen? Als je niet elke week weer alle boodschappen bestellingen apart zakelijk moet inboeken? De oplossing is simpel. Bestel bij een Zakelijke supermarkt. Zij hebben hun business zo ingericht dat jij als zakelijk klant zoveel mogelijk tijd en geld kunt besparen bij het doen van de bedrijfsboodschappen.

Boodschappen voor bedrijven bestellen
Hoe makkelijk zou het zijn als je gewoon bij bijvoorbeeld de Albert Heijn zakelijk kunt bestellen? Nou, dat kan. Je maakt gebruik van dezelfde website als gewone particuliere klant. Heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Je klikt gewoon de boodschappen aan die je wilt bestellen en legt ze in je winkelwagen. Zakelijk kan het interessant zijn om grote voordeelverpakkingen te bestellen. (koffie, suiker, thee, broodjes, beleg of andere lunch gerelateerde producten). Zo ben je nog goedkoper uit. Vervolgens reken je af met een zakelijk account.

Zakelijk boodschappen bezorgen
Veel bedrijven laten tegenwoordig de boodschappen bezorgen. Zo kun jij je focussen op het bedrijf en hoef je niet zelf naar de supermarkt. Je besteld de boodschappen gemakkelijk via de webshop van de supermarkt en kiest daarna een tijdstip uit waarop de boodschappen worden bezorgd. Dit kan zelfs in het weekend gebeuren. Wil je weten waar de zakelijke supermarkten allemaal bezorgen? Lees dan hieronder verder.

Online zakelijke boodschappen doen

Er zijn veel situatie waarin het handig kan zijn om voor stichtingen, verenigingen of bedrijven boodschappen online te bestellen. Financieel gezien kan dit voordelig zijn maar juist ook met het oog op de administratie. Het bespaart veel tijd en creëert snel overzicht dan wanneer je alles bij verschillende bedrijven besteld.

– Boodschappen voor kantoor
De zakelijke supermarkt levert de meeste bestellingen af op kantoor. Zo bezorgen de supers lunches, borrel boxen en natuurlijk gewone standaard producten die elke kantoor nodig heeft. Wanneer de supermarkt langskomt worden de boodschappen bezorgt tot in de keuken van kantoor (of een andere lokatie indien dit gewenst is). Ook al zit je bedrijf gevestigd op 5 hoog, geen gebouw is te gek voor de zakelijke bezorgers.

– Boodschappen voor kinderopvang
Een ander voorbeeld van instellingen die kunnen profiteren van deze supermarkt zijn kinderopvang-locaties. Vaak kopen deze bedrijven bij grote horeca-gerelateerde winkels in die eigenlijk helemaal niet aansluiten bij de wensen en behoefte van de kinderopvang boodschappen. Veelal kunnen ze prima uit de voeten met bijv. de zakelijke Albert Heijn service. Zo kunnen de medewerkers echt de focus houden op hun eigen werk.

– Boodschappen voor zorg-instellingen
Voor zorginstellingen worden boodschappen vaak centraal geregeld. De grote zorg-organisaties in Nederland bestellen bij grote food-leveranciers die vaak niet lokaal opereren. Voor de kleine extra boodschappen zijn de medewerkers dan aangewezen op de plaatselijke winkels. Juist voor deze vraag heeft de online zakelijke supermarkt een goede oplossing. Snelle leveringen van alle boodschappen gewoon op lokatie.

– Boodschappen voor bedrijfskantine
Voor bedrijfskantines is het een lastig verhaal. Er zijn verenigingen die grote bestellingen hebben en daarvoor niet meer zelf naar de supermarkt kunnen gaan. De zakelijke service helpt hierbij door het gehele proces uit handen te nemen. De vereniging heeft zelf de controle over wat er besteld wordt, de rest wordt gedaan door de super. Je krijgt netjes een factuur voor de verenigingskas. De leuke actie’s zorgen ervoor dat de leden soms goedkope producten kunnen bestellen.

Voordelen van de Zakelijke Winkel

Er zijn veel voordelen bij het doen van zakelijke boodschappen. Zo kun je de boodschappen op rekening bestellen. Dit houdt in dat je niet voor elke levering apart een rekening ontvangt maar dat de supermarkt er een verzamelfactuur van maakt. Zo kun je maandelijks de kosten inboeken of in een keer de administratie bijwerken. Het grote pluspunt van boodschappen op factuur bestellen is: je kunt de boodschappen achteraf betalen. Je hoeft niet elke week een betaling te doen maar eens per maand. Sommige bedrijven of vereniging hebben namelijk niet altijd voldoende cash/liquiditeit om alle rekeningen te kunnen betalen. Je kunt ook kiezen voor de boodschappen automatische incasso betaling. Dit houdt in dat je op rekening/factuur besteld en de betalingen automatisch worden afgeschreven. Zo hoef je niet zelf de verloopdata van de facturen in de gaten te houden. Korting: koop de zakelijke boodschappen online!